Menu
×

Huur nu jouw 4×4 met Daktent

Bekijk of een camper beschikbaar is op jouw gewenste moment en boek direct! Geen camper beschikbaar? Bekijk de beschikbaarheidskalender of neem contact op.

Let op! Beschikbaarheid voor 2021 vanaf januari bekend!

Ivm een update is de boekingtool tijdelijk in het Engels, je kan gewoon boeken.

Pick-Up
Information
Reservation
datepicker
Return
Information
Reservation
datepicker

Reserveren

Zoek in ons boekingssysteem naar de gewenste datum en zie welke 4×4 Mercedes beschikbaar is. Kies de ophaallocatie van jouw voorkeur of laat de auto thuis bezorgen. Na de boeking krijg je een bevestigingsmail.

Boekingsperiode

Wij houden van duidelijkheid en flexibiliteit. Boek voor de dagen dat jij graag op reis wilt met een minimum van 6 dagen. De huurprijs berekenen wij per 24 uur.

Ophaallocatie

Kom je de camper ophalen of zullen we het bij je thuis bezorgen? Beide is mogelijk. Kijk hier voor de ophaallocaties in Amsterdam, BreukelenRotterdam en Utrecht. Voor EUR 69,- exclusief brandstof wordt de camper voor de deur geleverd of opgehaald in en nabij de Randstad.

Betaalmogelijkheden

Gemakkelijk en overzichtelijk. Na het kiezen van de reisdata, camper en het invullen van je persoonlijke gegevens, kan je de betaling voldoen via iDeal en creditcard (van Mastercard, Visa, American Express, Catres Bancaires en CartaSi).

Verzekering

Alle 4×4 campers van Rough Wheels zijn standaard verzekerd, inclusief inzittenden verzekering. De verzekering wordt afgesloten via een deelauto platform net zoals bij MyWheels en SnappCar. Aanvullend heeft elke camper een ANWB Nederlandse en Europese dekking voor:

  1. Pechhulp
  2. Vervangend vervoer
  3. Repatriëring naar NL

Eigen risico

Indien de schade niet verhaalbaar is op de een tegenpartij is het eigen risico EUR 1.000,-. Dit eigen risico kan je verlagen naar EUR 300,- voor EUR 15,- per dag.

Een week voor vertrek krijg je een e-mail met een beveiligde link om de borg van EUR 1.000,- per gehuurde auto digitaal te voldoen via iDeal. Het eigen risico ontvang je binnen 5 dagen na het inleveren van de auto terug op je bankrekening.

Controle persoonsgegevens

Na het boeken en het voldoen van de betaling, kan je een kopie van je identiteitsbewijs en rijbewijs overhandigen door deze beveiligd te uploaden of naar ons te e-mailen. Wij controleren je gegevens en documenten na de boeking en bij aanvang van de huurperiode. Omdat deze controle enige tijd vraagt, ontvangen wij je gegevens graag minimaal 2 dagen voor het begin van de huurperiode.

Routes

Heb je door drukte geen tijd gehad om je reis goed uit te stippelen? Kies dan één van onze voorgestelde routes. Allemaal prachtig, vol avontuur en plezier. Het gaat namelijk om de reis…

KAMPEREN IN EUROPA? ONTVANG INSPIRERENDE ROUTES

Gratis per email

1e route

Copyright 2020 Rough Wheels Nederland. Alle rechten voorbehouden aan Rough Wheels