Menu
×

Over Rough Wheels

Rough Wheels biedt een stoere, goed verzorgde en verrassende ervaring. Met een compleet verzorgd pakket ga jij op avontuur en leer je nieuwe plekken kennen. Ontdek ons prachtige Nederland en Europese landen in de buurt. Ga back-to-basic op een goed verzorgde en toegankelijke manier. Kies onze voorgestelde routes of ga je eigen weg. Wij bieden een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Rough Wheels is faciliteert verhuur van Mercedes 4×4 campers – tussen particulieren – met een daktent en compleet kampeerpakket.

“Zelf op pad gaan in de natuur en zelf ontdekken wat er te doen is. De reis wordt je vakantie!”

Het concept komt uit Zuid Amerika waar outdoor kamperen met terreinwagens veel gebruikelijker is. Vooral onder backpackers is het erg populair. Het concept van de kampeerervaring in combinatie met een onvergetelijke reis, spreekt ons enorm aan. Het is de manier om de natuur en unieke landschappen van Europa te ontdekken en uit de drukte van het dagelijkse leven te ontsnappen.

De 4×4 auto’s zijn gefabriceerd in Zwitserland voor het leger, in opdracht van sjah Reza Pahlevi uit Perzië. “De 4×4 terreinwagens zijn ongelooflijk functioneel, robuust, stevig en top auto’s voor een avontuurlijke vakantie.” De auto’s zijn omgebouwd tot complete en functionele 4×4 campers met een daktent voor de unieke kampeerervaring.

“Back-to-basic op een verzorgde en toegankelijke manier.”

Ga outdoor en ontdek de prachtige natuur. Dat wilt Evert met Rough Wheels aan zijn klanten bieden.

“Binnen Nederland zijn er hartstikke veel leuke outdoor dingen te doen en plekken te ontdekken, en ook in de landen om Nederland heen. Ontdek de wereld. Ontdek dat er meer is dan alleen je huis. Ontdek nieuwe dingen, want als je op dezelfde plek blijft, ontdek je minder.” Wat houd je nog tegen wanneer je een mooie, functionele 4×4 auto onder je hebt waarmee je fantastisch op vakantie kunt gaan?

Rough Wheels biedt jou een avontuurlijke manier van reizen aan, een fantastisch alternatief op een citytrip of een strandvakantie in Zuid-Frankrijk, Spanje of Turkije. Je huurt bij ons de ervaring en het avontuur van het ontdekken.

Heb je hierover vragen? Stuur ons dan meteen een bericht, want we helpen je graag op weg. Ben je gecharmeerd? Bekijk dan snel onze auto’s en de beschikbaarheid.

Boek nu je outdoor vakantie !

KAMPEREN IN EUROPA? ONTVANG INSPIRERENDE ROUTES

Gratis per email

1e route

Copyright 2020 Rough Wheels Nederland. Alle rechten voorbehouden aan Rough Wheels