Een avontuurlijk weekend met je vrienden met een 4×4

Een jaarlijks vriendenweekend is een geweldige traditie om de vriendschap te vieren.

Voor veel vriendengroepen is het een jaarlijks uitje.

Tegenwoordig is iedereen druk. Je hebt een gezin, werk, kinderen, verplichtingen en verwachtingen. Tijdens een weekend weg met je vrienden kan je even weg. Je kunt even quality time doorbrengen met je vrienden. Tijd om de onderlinge relaties te versterken, samen dingen te beleven, een biertje te drinken en nieuwe herinneringen te maken.

Een vriendenweekend is essentieel om de vriendschappen in leven te houden! Wat gaan jullie dit jaar doen?

Huur een 4×4 terreinwagen en ga op avontuur! Een 4×4 geeft jou hét ultieme weekend weg met vrienden, vol avontuur, gezelligheid en nieuwe herinneringen. Nederland heeft ontzettend veel plekken die jullie kunnen ontdekken. Of ga juist over de grens naar het Zwarte Woud in Duitsland, de Belgische Ardennen of de adembenemende hooglanden van Schotland.

Je slaapt in je eigen daktent die in enkele seconden is opgezet. Je eet vlees van de barbecue in de buitenlucht. ’s Avonds bij het kampvuur onder het genot van een drankje komen de sterke verhalen. De stilte onder de sterrenhemel in het gezelschap van je vrienden is de perfecte setting voor een vriendenweekend om nooit te vergeten. Het wordt een ervaring vol plezier.

Overdag ga je op ontdekkingstocht langs dorpjes, over heuvels, langs de zee, over het strand; met de 4×4 hebben jullie alle vrijheid om te gaan waar jullie willen. Dit is de vrijheid die je nodig hebt! Het is de vrijheid die jou en je vrienden een gedenkwaardig vriendenweekend zal geven.

Zie jij het al voor je?

Check snel de beschikbaarheid van onze 4×4 terreinwagens en boek snel je vriendenweekend van 2018 en 2019.