Routes

Hier vind je een paar unieke plekken waar we zelf gereden hebben en erg enthousiast over zijn.

Neem contact op voor een route-brainstorm!

Ardennen

Een Rough Wheels is perfect voor een weekendje Ardennen! Scheuren door de bossen en velden, overnachten ver van de moderne beschaving en onderweg kom je vast een lokaal brouwerijtje tegen.

Bekijk route

Brabant

Ons land heeft meer off-road avontuur te bieden dan we in eerste instantie dachten. Dankzij het natte Nederlandse weer is er bijna altijd genoeg modder voor een goeie adrenalinekick! Ideaal voor een dagtrip.

Bekijk route

catalonië en de pyreneeën

Dit rebelse stuk Noord-Oost Spanje heeft alles te bieden voor een ruig avontuur: bergen, kliffen, Jamon Iberico en Lloret de Mar.

Bekijk route

Champagne

Oui, oui, trois bouteilles s’il vous plaît. Bij de Champagne denk je misschien aan volgeladen toeristenbussen, maar wist je dat er prachtige off-road routes dwars door de wijngaarden van de gerenommeerde champagne huizen gaan?

Bekijk route

CÔTE D'AZUR NAAR TOSCANE

Het is even rijden naar Zuid-Frankrijk en Italië, maar de landschappen van de Côte d’Azur en Toscane zijn adembenemend, het eten fantastisch en de routes vol actie, snelheid en adrenaline.

Bekijk route

Midden en Zuid-Italië

Bello ciao spiagge nere! Heb jij ook als droom om eens een nacht op het strand te slapen? Keihard denderen door wilde natuur, over offroad wegen en door onbegaanbare natuurgebieden…

Bekijk route

Ben jij al overtuigd na het bekijken van deze mooie beelden en wil je direct reserveren?