Veelgestelde Vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Vanaf heden regelen we onze reserveringen standaard via Goboony.

Ik ben niet 100% zeker of mijn boeking is gelukt?

Na het boeken ontvang je direct een bevestiging per email. Als je het idee hebt dat er iets verkeerd is gegaan met je boeking, neem dan contact met ons op.

Hoe is de auto verzekerd?

De 4×4 campers hebben een WA- en inzittendeverzekering. Deze wordt afgesloten via Goboony.

1. Pechhulp

2. Vervangend vervoer

3. Repatriëring naar Nederland

Wij raden je aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Hoeveel KM mag ik rijden per Boeking?

In principe is 150 km inbegrepen bij het standaardbedrag. Je hebt daarbij de keuze om eventueel onbeperkte kilometers erbij te boeken tegen 20 euro per dag. Mocht blijken bij inlevering dat je de 150 km per dag hebt overschreden, dan wordt 0.30 cent per km in mindering gebracht van de waarborgsom.

Is het nou een camper of een auto?

Officieel huur je een auto met daktent en eventueel andere camping gear. Wij noemen de auto echter vaak een camper omdat het voertuig daar zoveel op lijkt.

Ter informatie: Als je de boot neemt van Denemarken naar Zweden of Noorwegen is een auto veel goedkoper dan een camper.

Kan ik ook een auto reserveren?

Een 4×4 auto kan je enkel reserveren door direct digitaal de betaling te voldoen.

Wat zit er in de complete kampeeruitrusting?

Bij iedere 4×4 auto van Rough Wheels krijg je een Survival Pakket huren met een zeer complete kampeeruitrusting.

Moet ik een slaapzak en kussen meenemen?

We raden iederaan aan om eigen beddengoed mee te nemen. Wel ligt er standaard een matras in de daktent met een schone matrasbeschermer en hoeslaken.

Wat MOET IK DOEN ALS IK EEN LEKKE BAND OF ANDERE PECH KRIJG TIJDENS DE REIS?

Een lekke band kan je vervangen met het reservewiel die in de auto zit. Elke 4×4 auto komt met een krik en wielsleutel. De lekke band dient zo spoedig mogelijk gerepareerd te worden en valt onder het eigen risico van de huurder. De banden worden van tevoren altijd op bandenspanning en algehele staat gecontroleerd. Andere pech die te herleiden is naar het rijgedrag van de huurder wordt verhaald door middel van mindering op de waarborgsom.

In geval van andere pech zonder duidelijke relatie naar rijgedrag kan SOS International in worden geschakeld. Vraag altijd eerst naar de instructies van ons door ons direct te bellen op +31 6 28 64 60 37.

Mocht naderhand blijken dat de auto toch rijdbaar is en de huurder er niet mee verder wil rijden, dan worden de kosten van repatriëring in mindering gebracht op de waarborgsom.

Zijn er extra verborgen kosten aan het huren van de 4x4 met daktent verbonden?

De 4×4 auto komt altijd inclusief de veiligheidsmiddelen voor de reis. Je kan je eigen kampeeruitrusting meenemen of huren. Na de boeking zijn er geen verborgen kosten aan de huur verbonden. Houd wel rekening met kosten als benzinekosten en natuurlijk je eigen reiskosten.

Is de auto met daktent ook voor 3 personen te gebruiken?

Al onze 4×4 auto’s met daktent zijn enkel geschikt voor 2 personen.

Wat is het brandstofgebruik van de 4x4 mercedes?

Al onze 4×4 Mercedes auto’s rijden op benzine. De vereiste benzine die getankt moet worden is E5 EUR98/EUR95. Naar schatting is het verbruik als je de top van de Mount Everest op gaat zo’n 3 kilometer per liter. Bij normaal gebruik mag je uitgaan van 7-10 km per liter.

Kan ik langer dan een maand huren?

De maximale huurperiode via de website is 21 dagen. Wil je een langere huurperiode boeken? Neem dan contact met ons op voor een aangepaste boeking.

Mag mijn huisdier mee op reis?

Huisdieren zijn ook welkom in de Rough Wheels campers. Wij adviseren om bijvoorbeeld een bench of kattenbak mee te nemen.

Kan ik de Mercedes 4x4 huren zonder daktent?

Helaas, al onze 4×4 Mercedessen zijn voor avontuurlijke reizen, een overnachting hoort daar ook bij.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Alle prijzen en beschikbare campers staan inzichtelijk en transparant op de website. Mocht je toch een offerte willen, neem dan contact met ons op.

Kan ik meerdere auto's tegelijk huren voor een bedrijfsactiviteit?

Jazeker, neem hiervoor contact met ons op.

Heeft de camper stuurbekrachting?

Alle campers zijn voorzien van de nodige luxe, zo ook stuurbekrachtiging. De Mercedessen rijden zeer gemakkelijk omdat de bestuurder hoog zit, er automatisch geschakeld wordt en een sterke verwarming en koeler de temperatuur op het gewenste niveau houdt. Enkele modellen zijn voorzien van een autoradio met USB en Bluetooth aansluiting.

Ik ben nog geen 23 jaar, mag ik al huren?

Om een camper via Rough Wheels te huren moet je minimaal 23 jaar en minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Meerijden mag op elke leeftijd.

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op?