Handige Apps voor je reis

Natuurlijk laat jij je je telefoon zoveel mogelijk uit tijdens je avontuurlijke reis door de unieke Europese natuur. Echter om je reis ervaring goed voor te bereiden, vast te leggen en te delen hebben we een aantal mooie apps geselecteerd. Download de apps vooraf aan je reis op je telefoon of tablet.

Kamperen van stichting De Groene Koepel. Op deze app vindt je alle Natuurkampeerterreinen van Nederland en Frankrijk. Voor deze kamping heb je de Natuurkampeerkaart nodig. Deze krijg je op aanvraag mee van Rough Wheels.

NorCamp is een uitgebreide campinggids voor Noorwegen en Zweden, die zowel bekende locaties as kleinere, verborgen terreinen bevat.

WikiLoc ‘GPS tracks en waypoints van de hele wereld’. Zoek naar mooie natuurlijke routes die onlangs nog gereden zijn. Je vindt routes van over de gehele wereld.

YR van NRK Meteorologisk institutt.Deze Noorse weer app werkt heel makkelijk en geeft je in een paar seconden een zeer goed idee van het weer van de komende dagen. Deze app is gelukkig ook beschikbaar in het Engels.

SAS Survival Guide ‘The Ultimate Guide to Surviving Anywhere’. Dit alomvattende handboek is een onmisbare hulp om te kunnen overleven in de wildernis en in elk klimaat, op land of op zee, voor kampeerders.

Polarsteps ‘The Personal Travel Log in Your Pocket’. Met Polarsteps deel je avontuurlijke reis direct met al je vrienden en familie en heb je een compleet reisverhaal bij thuiskomst. Deze app komt van Amsterdamse bodem en is ontwikkeld voor en door reizigers.

iTranslate Reizen en talen gaan altijd samen. Gebruik deze app als tolk. De app vertaalt live jouw gesprek met een anderstalige. Ook kan je snel een woord opzoeken of een zin vertalen.

LALALAB ‘Print Great Moments’. Leuk om je foto’s als een polaroid te printen met een persoonlijke beschrijving er onder. Onder weg kan je ook een foto sturen naar familie of vrienden.

 

Tips? Laat het ons weten via het contactformulier