6 tips voor het paasweekend: een weekend weg met een 4×4 camper

Wat ga jij met Pasen doen?

Sommige mensen kiezen ervoor om meubelboulevards af te struinen en sluiten als makke lammetjes aan in de lange, lange rijen vol gefrustreerde mensen.

Anderen vieren een variant op kerst met een paasboom, paasbrood en verplichte gezelligheid.

Een ander wordt depressief van bovenstaande situaties en blijft het lange paasweekend liever thuis op de bank zitten voor de tv.

Doe jij liever wat anders?

Profiteer dan van het lange vrije weekend en ga er lekker op uit. Welke plekken in Nederland en omgeving heb jij nog niet ontdekt?

Nederland heeft zoveel mooie bestemmingen met prachtige natuur om de rust op te zoeken, nieuwe plekken te ontdekken en te ontspannen.

Met een 4×4 met daktent wordt dit een geheel nieuwe ervaring. Je zult de plekken kunnen bereiken waar normaal nooit iemand komt. Het geeft je de ultieme vrijheid om te gaan waar je wilt. Een nieuw avontuur.

In deze blog worden daarom tips gegeven waar jij in het Paasweekend met een 4×4 terreinwagen naartoe kunt gaan.

Tips voor reizen tijdens het paasweekend

  1. Texel

Vanuit de Randstad richting het noorden, neem je de veer vanaf Den Helder naar Texel. Je hebt het Waddeneiland Texel zo bereikt. Wanneer je op de veer staat, merk je dat de stress en drukte van de Randstad van je afvallen. Texel is heerlijk en avontuurlijk met een eeuwenoud landschap.

  1. Friese kust en Waddeneilanden

Ga heerlijk uitwaaien aan de Friese kust en maak vervolgens de overtocht naar een Waddeneiland, zoals Terschelling of Vlieland. Je kunt ook vanaf Friesland avontuurlijk gaan wadlopen naar één van de Waddeneilanden.

  1. Drenthe: Heuvelruggen en Hunebedden

Drenthe heeft zoveel meer te bieden: natuur, rust, authentieke dorpjes en sympathieke mensen. Drenthe heeft een verrassend landschap met heuvelruggen, overblijfselen uit de (pre)historie, uitzichten en uitgestrekte veengebieden. Het perfecte landschap om met een terreinwagen te ontdekken.

  1. Langs de Nederlandse kust

De Nederlandse kust is adembenemend. Ga vanaf de Afsluitdijk langs de stranden en duingebieden richting het zuiden. Met de 4×4 kun je zonder moeite door duingebieden rijden. Je kunt overnachten op een van de vele campings in de duingebieden langs de kust. Onderweg kun overal heerlijke verse vis eten.

  1. Zeeuwse eilanden

Ons eigen prachtige Zeeland ontdek je met een 4×4 met daktent. Deze route gaat langs de Deltawerken (het Nederlandse technische wonder), Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland, Walcheren, Zuid-Beveland en Tholen.

  1. Zuid-Limburg

Bij een rondreis door het Limburgse heuvellandschap, met de kalksteen grotten, waan je je even in het buitenland. Door de uitzichten, groenen heuvels, grotten en de bourgondische levensstijl wil je nooit meer terug. Het is een Paasweekend lang genieten.

Huur een 4×4 terreinwagen tijdens het Paasweekend

Ontdek ons prachtige Nederland met een 4×4 met daktent. Beleef nieuwe avonturen en maakt nieuwe herinneringen tijdens het Paasweekend.

Wacht niet te lang, maar boek snel jouw 4×4 terreinwagen bij Rough Wheels voor het Paasweekend.

Heb je vragen? Stel ze gerust.