Rondreis door Scandinavië met een camper

Wist je dat je in Scandinavië overal vrij mag kamperen? In de Scandinavische landen geldt het zogenaamde allemansrecht. Dat betekent: geniet van de natuur, maar stoor niemand en verniel niets.

Dit geeft je ontzettend veel vrijheid om alle hoeken van Scandinavië te ontdekken. Van Kopenhagen, naar Helsinki in Finland, Lapland, de Noordkaap, rendieren, de Fjorden van Noorwegen, indrukwekkende bergpassen en nog veel meer.

Heb jij wel zin in een onvergetelijk avontuur in Scandinavië?

De enige manier om dit goed te doen, is met een camper. Dan heb je alle vrijheid om te gaan, staan en slapen waar je wilt. Dan kun je de plekken ontdekken ver van de bewoonde wereld.

Ga waar de weg je brengt. Geniet van de natuur, de rust, de gastvrijheid en het avontuur. Ontdek de plekjes waar normaal nooit iemand komt.

 

4×4 + daktent = nog meer vrijheid!

Maar is er nog een betere manier om Scandinavië te ontdekken dan met een camper. Ontdek Scandinavië met een 4×4 terreinwagen met daktent. Dan heb je je bed altijd bij de hand, want met gemak klap je overal de daktent open. Zo slaap je midden in de natuur onder de heldere sterrenhemel.

We raden je aan om in de zomermaanden te gaan, want in de wintermaanden zijn de noordelijke delen van Europa te koud voor een daktent.

 

Een 4×4 met daktent naar Scandinavië, wanneer de reis je vakantie is!

Er zijn verschillende routes die je met de camper kan maken, waardoor je veel hoogtepunten zult zien. Het mooie van het reizen met een 4×4 is dat je juist ook de paden kunt nemen waar een normale camper niet kan komen. Ga jij voor het avontuur en de onontdekte plekken?

Ben je benieuwd naar onze compleet uitgeruste 4×4’s met daktent? Bekijk de beschikbaarheid van onze auto’s en boek snel jouw 4×4 voor een onvergetelijke vakantie naar Scandinavië.