Georganiseerde reizen met een 4×4 terreinwagen

Georganiseerde reizen met een 4×4 terreinwagen

Je kunt een eigen reis maken met een auto van Rough Wheels. Dan kun je gaan waarheen jij wilt en heb je de volledige vrijheid. Ook kun je met vrienden 2 of 3 wagens huren en samen rondreizen.

Maar je kunt ook meedoen met een georganiseerde reis, waarbij je met een grote groep een geweldige reis maakt. Om aan dit soort reizen mee te doen, heb je een auto nodig. Hiervoor kun je dus een 4×4 Mercedes met daktent huren van Rough Wheels.

Dit zijn geweldige reizen en avonturen die je nooit meer zal vergeten. Wij zetten er een aantal op een rijtje. Voel je vrij om het aan te vullen met nieuwe ideeën.

De Budapest Rally
Ga met 300 teams een te gekke tocht maken dwars door Europa naar Budapest. Dit is niet een gewone reis. Bij elke etappe heb je een opdracht, een bestemming en een feest.

Op 14 juli 2018 vertrekt vanuit Amsterdam de Nederlandse Budapest Rally. Op 13 juli 2018 kun je ook vanaf Brussel meedoen. Het is een fantastische 7-daagse rally.

Het wordt een geweldig avontuur en een te gekke road-rally. De Budapest Rally wordt dit jaar voor de 3e keer georganiseerd. Het is de bedoeling dat je de reis met een unieke vierwieler aflegt. Met een terreinwagen met daktent van Rough Wheels heb jij zeker een fantastisch auto om met deze rally mee te doen.

Ohja: het beste team wint in Budapest een knalgele Trabant!!!!

Kijk hier voor meer informatie over de Budapest Rally.

Baltic Sea Circle
Wat is de Baltic Sea Circle? Dat is in 2 weken, door 11 landen in totaal meer dan 8500 kilometer rijden.

Kortom: een geweldig avontuur. De reis is je bestemming. De reis gaat vanaf Amsterdam, langs Duitsland en Polen, rondom de Baltische Zee, door de Scandinavische landen, Lapland, langs de Poolcirkel en weer terug richting Amsterdam.

Het is een ontdekkingstocht door de wildernis, het oosten van Europa, Rusland en het prachtige Scandinavië.

De rally wordt georganiseerd van 7 tot 24 juni 2018. Kijk hier voor meer informatie.

Het voertuig dient minimaal 20 jaar oud te zijn. Een terreinwagen met daktent zal een perfecte auto zijn voor deze rally. Het is de bedoeling dat er geen snelwegen worden gebruikt en de route zonder gps wordt gereden. Een uitdaging dus wat sowieso een avontuur wordt.

Baltic Sea Rally & Rough Wheels

Superlative Adventure Club
Deze auto club organiseert vaker rally’s door Europa. Vaak vertrekken ze vanuit Amsterdam of Brussel. Het is de bedoeling om met een oldtimer de rally af te leggen.

Deze rally’s zijn niet alleen avontuurlijk, maar ook ontzettend leuk. Langs een bepaalde route ontdek je prachtige delen van Europa.

Er is bijvoorbeeld een rally van Amsterdam naar München. In 12 dagen door Frankrijk, de Pyreneeën, naar Spanje, de Côte d’Azur en de Alpen naar München.

Een andere rally gaat van Brussel via Engeland, Wales en Schotland naar Amsterdam. In 10 dagen en zonder gps.

Met een 4×4 terreinwagen met daktent van Rough Wheels kan jij ook deelnemen aan deze geweldige reizen. Begint het bij jou al te kriebelen?

Houdt de website van de Superlative Adventure Club in de gaten voor nieuwe rally’s.