Vakantietip: Avontuurlijke vakantie met een 4×4 met daktent

Vakantietip: Avontuurlijke vakantie met een 4×4 met daktent

Zoek jij naar inspiratie voor een volgende vakantie of een weekend weg? Probeer eens iets nieuws!

Mijn naam is Evert van Essen. Tijdens het backpacken door Zuid-Amerika wilde ik graag met een 4×4 camper met daktent de prachtige natuur, nationale parken en ongerepte landschappen van Argentinië en Chili ontdekken.

Waarom? Met een 4×4 jeep met daktent heb je de ultieme vrijheid. Je bent totaal ongebonden. Een 4×4 camper geeft je meer vrijheid dat elke andere manier van rondreizen, want:

  1. je kan gaan waarheen je wilt over verharde wegen en onverharde wegen, naar plekken waar normaal nooit iemand komt; naar de mooiste plekken van de wereld;
  2. je kan overal slapen in je daktent: aan de prachtigste meren, tussen bergtoppen, onder de sterrenhemel of in de rust en stilte van de vrije natuur.

 

4×4 camper huren geeft grenzeloze vrijheid

Een 4×4 terreinwagen met daktent is dus het ultieme middel voor een avontuurlijke vakantie met grenzeloze vrijheid.

Ook Nederland heeft ontzettend veel te bieden en veel plekken om te ontdekken. En ook in de landen rond Nederland zijn ontzettend veel ‘mooiste plekjes van de wereld’.

Daarom biedt Rough Wheels een onvergetelijke en avontuurlijke vakantie ervaring met een compleet uitgeruste 4×4 camper met daktent.

Ik daag je dus uit: Ontdek Nederland. Ga op avontuur. Huur een 4×4 met daktent en leer de onbekende hoeken, heuvels, meren, eilanden en kustgebieden kennen van ons mooie Nederland.

En ga verder! Ga met je 4×4 terreinwagen naar Schotland, Noorwegen, de Belgische Ardennen, de Vogezen in Frankrijk, het Zwarte Woud in Duitsland, Ierland of Scandinavië.

Wat houdt je nog tegen?

 

Wildkamperen in de vrije natuur in Europa

In een aantal landen in Europa is het toegestaan om met een camper overal te kamperen waar jij wilt. Bijvoorbeeld in Noorwegen, Schotland, Finland, Zweden, en Estland.

In veel andere landen is het verboden, maar hier kun je altijd in de vrije natuur kamperen bij een boer of op een (natuur)camping.

Raadpleeg de regels en voorschriften wat betreft wildkamperen in het land waar je naartoe gaat.

 

4wd met daktent huren bij Rough Wheels

Een terreinwagen met daktent huur je gemakkelijk bij Rough Wheels. We hebben 2 afhaallocaties: 4×4 huren in Amsterdam en 4×4 huren in Rotterdam. Zo zitten we altijd in de buurt. Je kan ons ook vragen de auto bij je thuis of op je werk af te leveren. Nog makkelijker!

 

Met wie ga jij op avontuur?

Of je nu inspiratie zoekt voor een vriendenweekend, vader-zoon weekend, familieweekend of een avontuurlijke vakantie met je partner: een Mercedes terreinwagen met daktent geeft jou de ultieme vrijheid die je zoekt om Nederland en Europa te ontdekken.

 

Waar wil jij naartoe met je eigen 4×4 camper met daktent?

Zoek je het dichtbij huis voor een weekend weg? Ontdek dan bijvoorbeeld de Deltawerken in Zeeland, de Hollandse kust, de Waddeneilanden, Achterhoek, Twente, Drenthe of Zuid-Limburg. Nederland heeft prachtige landschappen, heuvels, venen, heiden en nog meer natuurwonderen te bieden.

Heb je meer tijd? Dan kan je een rondje Nederland doen, naar de Belgische Ardennen, het Zwarte Woud in Duitsland, met de ferry naar Noorwegen en Zweden, Schotland, Ierland, Beieren, de Alpen…

Er zijn geen grenzen meer aan het avontuur met onze compleet uitgeruste auto’s.

 

Nieuwsgierig?

Bekijk dan snel onze routes, onze compleet uitgeruste 4×4 campers en de beschikbaarheid van onze wagens. Of haal inspiratie uit onze blogs.

 

Vragen?

Stel ze gerust.