Tip avontuurlijke wintervakantie: met de 4×4 naar Marokko

Het begint langzaam kouder te worden, de bladeren vallen van de bomen en de natuur wordt weer bruiner en somberder.

Je denkt: de zomer is voorbij! De koude maanden beginnen weer.

In de winter kunnen door de kou de reizen met een 4×4 met daktent minder comfortabel zijn. Tegen de kou kun je je kleden, maar bij ijzige kou is slapen in een tent niet aan te raden. Wees te getreurd. Je kunt nog steeds met een 4×4 terreinwagen met daktent op vakantie te gaan. Ga lekker zuidelijker.

Bijvoorbeeld naar de Cote d’Azur in Zuid-Frankrijk. Of nog zuidelijker naar de Costa Brava en de Costa del Sol in Spanje. Tijdens de wintermaanden is het ook goed toeven in Zuid-Portugal. En vanuit Zuid-Spanje kun je bij Gibraltar gemakkelijk de overtocht maken naar Marokko. Marokko is een geweldige bestemming met een terreinwagen. Je kunt met een 4×4 rijden langs het kustgebied, door de bergen en daarachter door de Sahara woestijn.

Beleef een avontuurlijke wintervakantie in Marokko met een 4×4 met daktent!

Marokko is namelijk een perfecte bestemming om met een terreinwagen te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de stad Fez, Marrakech, het Atlasgebergte en verder naar het zuiden kun je de uitlopers van de Sahara woestijn ontdekken. Onderweg kun je overnachten op campings en te midden van de natuur. In de Sahara begeef je je in een overweldigend gebied. Je bent volledig op jezelf aangewezen. Dit zal een geweldig avontuur worden en een onvergetelijke reis.

Check dus snel de beschikbaarheid van onze compleet uitgeruste wagens tijdens de wintermaanden. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust.