Tip origineel Vaderdagcadeau: Een avontuurlijk weekend met Vaderdag

Off road door de ardennen met een 4x4 camper

Zoek jij inspiratie voor een origineel Vaderdagcadeau?

Elk jaar is Vaderdag weer een moment om je waardering voor je vader te laten zien. Maar welk Vaderdagscadeau zal je dit jaar geven?

Een fles whisky? Sokken? Een stropdas?

De meeste Vaderdagscadeaus zijn ontzettend cliché. Wat wil je vader echt krijgen voor Vaderdag?

Rough Wheels zegt: Een onvergetelijke ervaring!

Geef je vader een geweldige ervaring cadeau. Ga met hem op avontuur! Huur je eigen 4×4 terreinwagen met daktent en ga een weekend weg. Ontdek nieuwe paden en onbegane wegen. Ga terug naar de basics. Geniet van de rust, elkaars gezelschap ga zwemmen in meren en kijk ’s avonds omhoog naar de sterrenhemel.

Het zal een weekend worden om nooit te vergeten. Je geeft je vader niet alleen een ervaring, maar ook onvergetelijke herinneringen aan een geweldig weekend met z’n 2en.

De 4×4 campers met daktent van Rough Wheels zijn compleet uitgerust. Kies een route die bij je past en ga op pad! Je hoeft niets anders te regelen dan het boeken van jouw eigen 4×4 terreinwagen.

Wij hebben 3 favoriete routes om met je vader af te leggen:

  1. Belgische Ardennen, de ultieme bestemming voor een avontuurlijk weekendje weg.
  2. Schotland, neem de ferry vanaf IJmuiden naar Newcastle. Ontdek de Schotse Hooglanden en geniet van de Whisky’s, samen met je vader.
  3. Friesland, Groningen en de Waddeneilanden. Begin bij de Afsluitdijk, ga langs de Friese dorpjes en maak de oversteek naar een Waddeneiland.

Of kies een andere route uit ons overzicht.

Veel plezier! Heb je vragen? Stel ze gerust.