HUREN

Ter beschikking zijn 2x Mercedes G-Klasse 4×4. Vul de startdatum en het aantal dagen in om de beschikbaarheden te controleren. 

De startdatum en het aantal dagen kunnen altijd aanpast worden naar wens. Deze dienen ingevoerd te worden voordat de reservering kan worden voltooid.

Minimum huurperiode is 4 dagen. Ophaaltijd is tussen 16:00-17:00 en terugbrengen voor 12:00.

SURVIVAL PAKKET I & II

De 4×4 Mercedes inclusief daktent komt standaard met Survival Pakket wat alles biedt wat je nodig hebt voor een prachtige vakantie. Neem wel je slaapzak en eventuele eigen kampeerspullen mee.

Annulering

Voor de regels betreft annulering verwijzen we je graag naar de Algemene Voorwaarden.

Ophaallocatie

Je kunt de camper komen ophalen in Enschede of informeer naar de mogelijkheden om tegen betaling de camper op een alternatieve locatie te laten brengen c.q. op te halen.

Betaalmogelijkheden

Gemakkelijk en overzichtelijk. Na het kiezen van je reisdata en het invullen van je persoonlijke gegevens, kan je de betaling voldoen via iDeal.

Verzekering

Alle 4×4 campers van Rough Wheels zijn standaard WA verzekerd inclusief inzittendenverzekering. Wij raden aan om een kortlopende reisverzekering af te sluiten. Dit kan bij Allianz Assistance. Vergeet niet om “Automobilistenhulp” aan te vinken. Deze verzekering is inclusief Europese dekking voor:

1. Pechhulp

2. Sleephulp

3. Vervangend vervoer

4. Repatriëring naar NL

Veel andere verzekeringen hebben een uitsluiting voor gehuurde voertuigen. Bekijk dan ook goed de voorwaarden, mocht je voor een andere verzekering kiezen.

Eigen risico

In het geval van schade die niet verhaalbaar is op de tegenpartij geldt een eigen risico van EUR 1.000,-. Dit eigen risico kan je verlagen naar EUR 300,- voor EUR 15,- per dag. Informeer naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

14 dagen voor vertrek ontvang je een e-mail met een betaallink om de borg van EUR 1000,- per gehuurde auto digitaal te voldoen via iDeal. De borg ontvang je binnen 10 werkdagen na het inleveren van de auto terug op je bankrekening.

Routes

Heb je door drukte geen tijd gehad om je reis goed uit te stippelen of zoek je inspiratie voor je reis? Neem dan een kijkje bij onze voorgestelde routes. Allemaal prachtig, vol avontuur en plezier. Het gaat namelijk om de reis.